Onze partners

Happy Skinz onderhoudt partnerships met verschillende partijen voor wie uv-bescherming ook van groot belang is. Op die manier zijn we nog beter in staat om de noodzaak van uv-bescherming uit te dragen. Samen bereiken we een groter publiek met de boodschap om verstandig om te gaan met de zon. Op deze pagina lichten we enkele van onze partnerships uit.

 

Reddingsbrigade nederland zonbescherming

 

 

Reddingbrigade Nederland vindt het belangrijk dat mensen zich goed insmeren met zonnebrandcrème. Vandaar dat Reddingsbrigade Nederland samen met Happy Skinz en UV-Fashions de handen ineenslaat om de eigen lifeguards en het publiek te informeren over de noodzaak van bescherming tegen uv-straling. Een overmatige blootstelling aan uv-straling van de zon kan leiden tot huidkanker. Door het creëren van bewustwording van de gevaren van overmatige blootstelling aan uv-straling werken we samen aan het terugdringen van huidkanker.

Lees meer…

 

Happy Skinz-KWF

 

 

 

Huidkanker is de meeste voorkomende vorm van kanker in Nederland. UV-straling, en vooral verbranding door de zon, heeft een grote invloed op huidkanker. De kans op huidkanker verkleinen is simpel: bescherm jezelf en je kinderen goed. ​KWF informeert over zon, UV-straling en huidkanker. Ook stimuleren en ondersteunen zij initiatieven die bijdragen aan het terugdringen van het aantal nieuwe gevallen van huidkanker dat ontstaat. Happy Skinz heeft haar spraysyteem in samenwerking met KWF ontwikkeld en ingezet op vele festivals en evenementen.

 

HOME | KNBSB

De Koninklijke Nederlandse Baseball en Softball Bond is de overkoepelende bond voor honk- en softbal in Nederland. De KNBSB is er voor iedereen die wil honkballen en softballen. Voor jong en oud, amateur en prof, voor jongens en voor meisjes.

De KNBSB organiseert de nationale honkbal- en softbalcompetities in Nederland met de Honkbal Hoofdklasse en Softbal hoofdklasse als hoogste divisies. De KNBSB is ook verantwoordelijk voor het nationale mannenhonkbalteam, het Nederlandse vrouwensoftbalteam en -mannensoftbalteam.

Happy Skinz en de Koninklijke Nederlandse Baseball en Softball Bond hebben een partnership afgesloten.

Lees meer…

Waarom Happy Skinz?

Deskundig advies

Experts in zonbescherming voor grote & kleine locatiesHoogwaardige kwaliteit

Duurzame oplossingen voor zonbescherming, goed voor mens en milieu

Snelle levering

Ruime voorraad aan producten voor zonbescherming

Geen tubes en flacons

Navulbare reservoirs en recyclebare verpakkingen van 1 of 2 liter voor navulling