KNBSB

HOME | KNBSB

Happy Skinz en de Koninklijke Nederlandse Baseball en Softball Bond hebben een partnership afgesloten. Het is opnieuw een mooie partner voor de bond, met bovendien een belangrijke maatschappelijke kwinkslag.

Happy Skinz is een aanbieder van laagdrempelige en effectieve manieren voor het aanbrengen van zonnebrand, waardoor mensen eerder geneigd zijn zich te beschermen tegen verbranding door de zon. “Ons streven is om mensen bewust te maken van de noodzaak van bescherming tegen verbranding door de zon. Hiermee willen we het aantal nieuwe gevallen van huidkanker dat ontstaat terugdringen.”, aldus Jan Verberkt, de oprichter van Happy Skinz.

“We doen dit door het leveren van zonnebrandcrèmedispensers en zonnebrandcrème. Over het algemeen koppelen we dit aan communicatiemiddelen (posters, flyers, borden, etc.) die we samen met onze partners ontwikkelen.

Ook bieden we diensten aan waarbij medewerkers/vrijwilligers met een zonnebrandspray rugzak rondlopen op (bijvoorbeeld) een festival om awareness te creëren en direct zonnebrandspray bij bezoekers aan te brengen. Deze zonnebrandspray rugzak hebben we zelf ontwikkeld.”

Wat is voor HappySkinz de belangrijkste reden om een partnership aan te gaan met de KNBSB en Team Kingdom of the Netherlands?

“Sowieso vinden we honkbal en softbal toffe sporten. Nog belangrijker is dat we samen met de KNBSB, naast het directe bereik binnen de honkbal- en softbalsport, aandacht creëren voor het maatschappelijke belang van zonbescherming bij buitensport.

In het voorjaar van 2021 is het Nationaal Actieplan Huidkanker gepresenteerd aan het ministerie van VWS. Een van de belangrijke adviezen die daarin stond is het structureel faciliteren van zonbescherming bij buitensport. Enerzijds door zonnebrandcrème direct te faciliteren. Anderzijds door middels communicatie aandacht te generen voor het belang van zonbescherming en mensen te instrueren hoe zij veilig kunnen omgaan met de zon.”

Hoe kan HappySkinz honkballers en softbalsters helpen om verbranding tegen te gaan?

“Happy Skinz kan bijvoorbeeld zonnebrandcrème dispensers faciliteren bij de verenigingen. Hierdoor wordt het voor leden laagdrempelig om zich te beschermen tegen verbranding door de zon. We kunnen hiervoor samen een aanbod opstellen richting verenigingen.

Daarnaast kunnen we samen kijken naar communicatiemogelijkheden in en om het clubhuis, maar ook op social media. Vooral gericht op het belang van zonbescherming en met tips hoe veilig om te gaan met de zon.

Ook kan Happy Skinz bijvoorbeeld met haar sprayteam aanwezig zijn bij enkele aansprekende events. We kunnen in overleg bepalen welke events dat het beste kunnen zijn om de meeste awareness te creëren voor het belang van zonbescherming.”

Zou je een partnership met de KNBSB aanraden aan andere organisaties?

“Dat is natuurlijk sterk afhankelijk van de betreffende organisatie. Maar als er enige aansluiting is wat betreft doelstellingen, JA!

Wij ervaren de KBNSB als een laagdrempelige professionele organisatie met een mooi netwerk. De sporten hebben een stoer imago en daardoor een toffe uitstraling die in onze ogen heel goed aansluit bij de huidige maatschappij.

Ook zijn de resultaten van Team Kingdom of the Netherlands natuurlijk erg goed. Het bereik van de KNBSB gaat (onder andere) daardoor veel verder dan veel mensen denken!

Als laatste heeft de KNBSB een erg mooi vernieuwd platform (red. Honkbalsoftbal.tv) waarop partners zich kunnen profileren en in contact kunnen komen met het netwerk van de KNBSB.”

Heeft u interesse in een Partnership met de KNBSB en Team Kingdom of the Netherlands of wilt u meer informatie hebben over de inhoud hiervan? Neem dan contact op met Commercieel Manager Berry van Driel.

Voor een overzicht van de partners van de KNBSB klikt u hier.

Waarom Happy Skinz?

Deskundig advies

Experts in zonbescherming voor grote & kleine locatiesHoogwaardige kwaliteit

Duurzame oplossingen voor zonbescherming, goed voor mens en milieu

Snelle levering

Ruime voorraad aan producten voor zonbescherming

Geen tubes en flacons

Navulbare reservoirs en recyclebare verpakkingen van 1 of 2 liter voor navulling