Zonbescherming voor evenementen

Zonbescherming voor de bezoekers van uw festival? Zo geregeld!

We zijn gespecialiseerd in zonbescherming voor festivals en evenementen. Door het inzetten van één of meerdere mobiele Sprayteams op uw festival of evenement wordt uw bezoekers de mogelijkheid geboden om zich op een ongedwongen, positieve en leuke manier te beschermen tegen de zon.

Ook kunnen zonnebrandcrèmedispensers worden geplaatst op verschillende high traffic locaties van het terrein. Deze dispensers worden desgewenst beheerd door de medewerkers van het Sprayteam, zodat de dispensers ten alle tijden worden gevuld en schoongemaakt.

De Sprayteams van Happy Skinz sluiten aan bij uw bezoekers, zijn zo kort of zolang als u dat wenst in te zetten, gebruiken alleen milieuvriendelijke producten en geven uw festival een nog positiever imago!

 

Neem contact opKwalitatieve zonnebrandcrèmeHappy Skinz zonnebrandcrème met verhoogde UVA en UVB beschermt de huid tegen schadelijke UV-straling.


Happy Skinz zonnebrandcrème is waterresistant en heeft een hydraterende werking.


Happy Skinz zonnebrandcrème SPF30 is geschikt voor alle huidtypen.


Happy Skinz zonnebrandcrème is vegan, bevat geen microplastics en is niet schadelijk voor koraal.

Zonnebrandcrème dispensers

De zonnebrandcrème dispensers van Happy Skinz zijn de ideale oplossing voor het aanbieden van zonnebrandcrème op elke willekeurige locatie.

Onze zonnebrandcrème dispensers hebben een navulbaar reservoir. Wij leveren vegan zonnebrandcrème SPF30 in verpakkingen die worden gerecycled.

Waarom Happy Skinz?

Deskundig advies

Experts in zonbescherming voor grote & kleine locatiesHoogwaardige kwaliteit

Duurzame oplossingen voor zonbescherming, goed voor mens en milieu

Snelle levering

Ruime voorraad aan producten voor zonbescherming

Geen tubes en flacons

Navulbare reservoirs en recyclebare verpakkingen van 1 of 2 liter voor navulling