Happy Skinz sprayteam

Blijf beschermd en geniet zorgeloos van de zon met het Happy Skinz sprayteam!

Onze professionele teams zijn gespecialiseerd in het beschermen van uw bezoekers tegen de gevaren van de zon. Het is onze missie om hen te voorzien van de beste bescherming tegen de schadelijke effecten van de zon. Dankzij onze snelle en efficiënte aanpak kunnen zij zorgeloos genieten van de zon zonder zich zorgen te maken over verbranding of huidbeschadiging.

Onze producten zijn ontwikkeld met de hoogste kwaliteit ingrediënten en zijn speciaal ontworpen om de huid te beschermen tegen schadelijke uv-straling. Onze spray is eenvoudig aan te brengen, niet vet en laat geen wit residu achter.

Onze ervaren teams staan altijd klaar om uw bezoekers de best mogelijke service te bieden en om hun ervaring met onze producten zo comfortabel mogelijk te maken. Onze medewerkers zijn gekwalificeerd en getraind om uw bezoekers te informeren over het belang van zonbescherming en hoe ze het beste hun huid kunnen beschermen tegen de zon.

Happy Skinz sprayteams worden onder andere ingezet bij:

  • Festivals, concerten & (sport)evenementen
  • Stranden & zwembaden
  • Openbare locaties

 

Informeer naar de mogelijkhedenKwalitatieve zonnebrandcrèmeHappy Skinz zonnebrandcrème met verhoogde UVA en UVB beschermt de huid tegen schadelijke UV-straling.


Happy Skinz zonnebrandcrème is waterresistant en heeft een hydraterende werking.


Happy Skinz zonnebrandcrème SPF30 is geschikt voor alle huidtypen.


Happy Skinz zonnebrandcrème is vegan, bevat geen microplastics en is niet schadelijk voor koraal.

Zonnebrandcrème dispensers

De zonnebrandcrème dispensers van Happy Skinz zijn de ideale oplossing voor het aanbieden van zonnebrandcrème op elke willekeurige locatie.

Onze zonnebrandcrème dispensers hebben een navulbaar reservoir. Wij leveren vegan zonnebrandcrème SPF30 in verpakkingen die worden gerecycled.

Waarom Happy Skinz?

Deskundig advies

Experts in zonbescherming voor grote & kleine locatiesHoogwaardige kwaliteit

Duurzame oplossingen voor zonbescherming, goed voor mens en milieu

Snelle levering

Ruime voorraad aan producten voor zonbescherming

Geen tubes en flacons

Navulbare reservoirs en recyclebare verpakkingen van 1 of 2 liter voor navulling