Zonbescherming voor leisure en hospitality

Uw leisure of hospitality locatie speelt een cruciale rol bij het beschermen van uw gasten tegen de zon en schadelijke uv-straling, zodat ze comfortabel kunnen genieten van de buitenruimte.

De schade die door UV-straling wordt veroorzaakt, kan leiden tot ernstige gezondheidsproblemen, waaronder huidkanker. Daarom willen we uw gasten bewust maken van de noodzaak van zonbescherming en hen de informatie geven die ze nodig hebben om zich veilig te houden in de zon.

Door het nemen van maatregelen en het verspreiden van informatie kunnen leisure en hospitality locaties bijdragen aan een verantwoorde houding ten opzichte van de zon en het voorkomen van schade door overmatige blootstelling aan UV-straling.

Of u nu een hotel, restaurant, resort of een andere recreatieve locatie heeft, wij hebben de producten en kennis om u te helpen met de perfecte zonbescherming voor uw gasten.

Happy Skinz kan hierbij helpen door:

  • Voorlichtingsmateriaal te leveren
  • Zonnebrandcrème dispensers te leveren
  • UV-kleding te leveren
  • Schaduw voorzieningen te leveren

 

Informeer naar de mogelijkhedenKwalitatieve zonnebrandcrèmeHappy Skinz zonnebrandcrème met verhoogde UVA en UVB beschermt de huid tegen schadelijke UV-straling.


Happy Skinz zonnebrandcrème is waterresistant en heeft een hydraterende werking.


Happy Skinz zonnebrandcrème SPF30 is geschikt voor alle huidtypen.


Happy Skinz zonnebrandcrème is vegan, bevat geen microplastics en is niet schadelijk voor koraal.

Zonnebrandcrème dispensers

De zonnebrandcrème dispensers van Happy Skinz zijn de ideale oplossing voor het aanbieden van zonnebrandcrème op elke willekeurige locatie.

Onze zonnebrandcrème dispensers hebben een navulbaar reservoir. Wij leveren vegan zonnebrandcrème SPF30 in verpakkingen die worden gerecycled.

Waarom Happy Skinz?

Deskundig advies

Experts in zonbescherming voor grote & kleine locatiesHoogwaardige kwaliteit

Duurzame oplossingen voor zonbescherming, goed voor mens en milieu

Snelle levering

Ruime voorraad aan producten voor zonbescherming

Geen tubes en flacons

Navulbare reservoirs en recyclebare verpakkingen van 1 of 2 liter voor navulling