Zonbescherming voor de overheid

De overheid heeft een grote verantwoordelijke rol in het zorgen voor de juiste voorzieningen om de gezondheid in stand te houden of te bevorderen. Huidkanker is de meest voorkomende vorm van kanker in Nederland. De incidentie van huidkanker kan fors worden teruggedrongen wanneer mensen zich goed beschermen tegen de zon en schadelijke UV-straling.

Happy Skinz biedt enkele concrete oplossingen die bijdragen aan het terugdringen van het aantal nieuwe gevallen van huidkanker dat ontstaat.

Met ondersteuning van de overheid zijn we in staat om de structurele beschikbaarheid van zonnebrandcrème of zonnebrandspray te faciliteren op elke willekeurige locatie.

Samen kunnen we awareness creëren voor het belang van bescherming tegen de zon en het aantal nieuwe gevallen van huidkanker dat ontstaat terugdringen!

Voordelen van Happy Skinz

  • Reduceren van het aantal nieuwe gevallen van huidkanker;
  • Snel en effectief grote aantallen mensen beschermen;
  • De leukste manier om zonnebrand aan te brengen; eenvoudig en overal te gebruiken;
  • Geen single use plastic; gebruik van navulbaar reservoir;
  • Optimale bescherming; SPF 30;
  • Mens- en milieuvriendelijke ingrediënten;
  • Awareness creëren; maatwerk design mogelijk.

Kwalitatieve zonnebrandcrèmeHappy Skinz zonnebrandcrème met verhoogde UVA en UVB beschermt de huid tegen schadelijke UV-straling.


Happy Skinz zonnebrandcrème is waterresistant en heeft een hydraterende werking.


Happy Skinz zonnebrandcrème SPF30 is geschikt voor alle huidtypen.


Happy Skinz zonnebrandcrème is veganistisch en bevat vitamine E.

Zonnebrandcrème dispensers

De zonnebrandcrème dispensers van Happy Skinz zijn de ideale oplossing voor het aanbieden van zonnebrandcrème op elke willekeurige locatie.

Net als bij onze zonnebrandspray rugzak maken we bij onze zonnebrandcrème dispensers gebruik van een navulbaar reservoir. Voor onze zonnebrandcrème dispensers leveren wij zonnebrandcrème in verpakkingen die worden hergebruikt.

Zonnebrandspray rugzak

Ons mobiele spraysysteem biedt de mogelijkheid om awareness te creëren voor het belang van bescherming tegen de zon. Het laagdrempelig kunnen aanbrengen van zonnebrandspray, zorgt ervoor dat mensen eerder geneigd zijn zich te beschermen. Zonnebrand aanbrengen was nog nooit zo gemakkelijk en leuk!

Heb je interesse in een zonnebrandcrème dispensers voor jouw event? Of wil je graag een zonnebrandspray rugzak terugzien op jouw locatie?

Waarom Happy Skinz?

Deskundig advies

Experts in zonbescherming voor grote & kleine locatiesHoogwaardige kwaliteit

Duurzame oplossingen voor zonbescherming, goed voor mens en milieu

Snelle levering

Ruime voorraad aan producten voor zonbescherming

Geen tubes en flacons

Navulbare reservoirs en recyclebare verpakkingen van 2 of 5 liter voor navulling